our values

PRAVIČNOST

O korupciji

Vas zanima kaj je korupcija ali pa se želite seznaniti s katerim izmed področij podrobno? Ponujamo odgovore na pereča vprašanja o korupciji in transparentnosti.

Pravno svetovanje

logo spregovori pagemodule

Ste bili priča korupciji ali zanjo veste? Ste žrtev povračilnih ukrepov, ker ste na nepravilnosti opozarjali? V okviru projekta Spregovori izvajamo brezplačno pravno svetovanje in informiranje.

Podpri

Želite prispevati k boju proti korupciji? Včlanite se, donirajte, namenite nam del dohodnine ali kako drugače pomagajte društvu pri delovanju. Vsak prispevek šteje!

Zaposleni

Transparency International Slovenia trenutno zaposluje pet ljudi:

Vid Doria - vodja zagovorništva in usposabljanj

Po izobrazbi varstvoslovec in magister ekonomije. Vodi zagovorništvo pri projektu Pakti integritete ter usposabljanja, v preteklosti pa je vodil projetke o lobiranjuzakonodajni sledi skozi uporabo IT tehnologij in druge. 

Sebastijan Peterka - vodja projektov in raziskovalec, generalni sekretar

TI Slovenia se je pridružil 2014, pred tem pa je zaključil magistrski študij filozofije (MA) na Kingston University v Londonu. V TI Slovenia deluje na področjih lobiranja, nadzora lokalnih volitevzakonodajni sledi in drugih vsebinskih področjih. Trenutno vodi projekt Pakti integritete in raziskuje transparentnost dejanskega lastništva podjetij. Skrbi za Twitter in Facebook, spletno stran, printerje in druge tehnične stvari, ki ne delajo. 

Ana Čergič - vodja projektov in TI korporativnega članstva

Prihaja iz Ljubljane in je strokovnjakinja s področja sodelovanja z zasebnim sektorjem in pridobivanjem sredstev. Več let se je udejstvovala v organizaciji Unicef, TI Slovenia se je pridružila septembra 2015. Vodila je projekt Transparentnost dejanskega lastništva in aktivno tvori partnerstva z akterji zasebnega sektorja. 

Vid Tomić - projektni asistent in vodja usposabljanj

Diplomant mednarodnih odnosov iz Univerze v Ljubljani, ki se je ekipi pridružil v letu 2016. Deluje kot projektni asistent na projektu Pakti integritete, je vodja usposabljanj pri programu integritete v športu in nudi podporo pri ostalih aktivnostih. Skrbi za uporabo primernih filtrov na omrežju Instagram, prevzema primat nad printerjem in je strokovnjak za specialty kavo. 

Vasja Čepič - pravnik