our values

PRAVIČNOST

O korupciji

Vas zanima kaj je korupcija ali pa se želite seznaniti s katerim izmed področij podrobno? Ponujamo odgovore na pereča vprašanja o korupciji in transparentnosti.

Pravno svetovanje

logo spregovori pagemodule

Ste bili priča korupciji ali zanjo veste? Ste žrtev povračilnih ukrepov, ker ste na nepravilnosti opozarjali? V okviru projekta Spregovori izvajamo brezplačno pravno svetovanje in informiranje.

Podpri

Želite prispevati k boju proti korupciji? Včlanite se, donirajte, namenite nam del dohodnine ali kako drugače pomagajte društvu pri delovanju. Vsak prispevek šteje!

Financiranje

Varno in raznoliko financiranje omogoča, da Transparency International Slovenia opravlja svojo vlogo, ohrani svojo neodvisnost in ugled ter učinkovito delovanje. V zadnjih letih nam zaradi različnih zunanjih dejavnikov še ni uspelo zagotoviti željene raznolikosti pri financiranju, zato se vseskozi zavzemamo in iščemo nove načine za pridobitev finančnih sredstev.

Transparency International Slovenia prejema sredstva s strani različnih donatorjev, vključno z vladnimi agencijami, fundacijami, podjetji zasebnega sektorja in posameznikov. Financiranje je lahko vezano na posebne projekte in programe ali pa je namenjeno izvajanju vizije TI Slovenia .

Politika in smernice o donacijah in drugih prihodkih ali prejetih sredstvih pravi, da TI Slovenia sprejema sredstva - bodisi denarno ali v naravi - od katerega koli darovalca, pod pogojem, da sprejem ne ogroža naše neodvisnosti pri opravljanju našega poslanstva ali kakor koli drugače ogroža našo integriteto in ugled. Našo politiko in smernice doniranja lahko najdete tukaj.

Seznam večjih prihodkov s strani projektnih sredstev je dostopen TU.

 

DODATNI PRENOSI


Politika in smernice o donacijah in drugih prihodkih ali prejetih sredstvih